Coaching

Een consult duurt ruim 60 minuten; koffie en thee staat voor je klaar en we praten. Over jou.

Soms is er huiswerk of zijn er simpele fysieke oefeningen.

Jij doet veruit het meeste werk. Meestal wordt er na 3 consulten een forse vooruitgang ervaren. En met een traject van 6 tot 8 consulten kan je jaren vooruit.

Ik hou hoofdlijnen in de gaten, motiveer je om zelf keuzes te maken en heb tig werkvormen paraat zodat er blijvende verandering ontstaat.

Vertrouw me, ik heb vaker met dit bijltje gehakt en de meeste mensen knappen er behoorlijk van op.

Tsja, wat moet ik hier meer over zeggen? Gewoon proberen!

Samen

Als sociale dieren kunnen we niet om elkaar heen. Gelukkig maar, want samen kan er vaak meer dan alleen.

In een kleine groep aan de slag met vitaliteit. In de breedste zin van het woord!

Of het gaat om leefstijlbegeleiding , een mooi initiatief om maatschappelijke impact te realiseren of Qigong : kleinschaligheid, verbinding en leren van elkaar gaan hand in hand.

Je weet me te vinden, he?!

Workshop

Als docent, bestuurskundige en leefstijlcoach deel ik graag mijn kennis en vaardigheden. Geen alwetende verteller of theoretisch monoloog. Wat wel? Praatje, plaatje, daadje in fijne, open setting: dan is leren leuk!

Sommige workshops of leerlijnen zijn openbaar toegankelijk (bekendmaking via nieuwsbrief en social media), andere zijn samen met opdrachtgevers ontworpen voor een gerichte doelgroep.

Voor alles geldt dat theorie en praktijk uit effectief leren, motiverende gesprekstechnieken, jarenlange onderwijservaring, mindfullness, systemisch coachen en positieve gezondheid worden gecombineerd met universitaire achtergrond en gezond boerenverstand: leren, doen & genieten.

Buiten

De Sallandse weidsheid en bossen zijn altijd dichtbij. Gedij jij hier goed bij? Laat het me weten en we gaan samen de paden op.

Buitenlucht.

Wandelingen waar je conditie, kracht en gemoed van opfleuren.

Misschien met een vleugje Qigong , begeleid hardlopen , in kano's op de Regge of op strooptocht in de permamoestuin .

Soms een modderpaadje.

Altijd afgestemd op jou!