Wandel je FRIS & FIER

In een uur maak je je kop leeg en je lijf sterker! Telefoon uit en wandelschoenen aan. Letterlijk bewegen van kop tot teen. Je verbetert je conditie, kracht, balans, lenigheid en coördinatie. Er wordt in een groep en toch op eigen niveau getraind. In alle seizoenen lekker buiten op mooie Sallandse plekken. Je conditie, kracht en gemoed fleurt er van op!

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en uit te leggen waarom bepaalde oefeningen en houdingen zinvol zijn. Bij alle beweegmomenten komt de holistische benadering aan bod: persoonlijke aandacht, praktische tips en aandacht voor het interessante samenspel van denken, voelen en doen. Iedere les tover ik weer andere spel -en beweegvormen uit mijn rugzak onder het motto 'zweten en keten'.

Maak tijd voor jezelf, trek stevige schoenen en makkelijke kleren aan en na een uur ben je gegarandeerd fris in je kop en fier op jezelf.

Het wandelrooster is 'under construction'. Geef je verzoekjes gerust door!

Liever 1-op-1 op pad? Of kunnen jij en je collega's, vrienden of beweegmaatjes wel wat inspiratie en motivatie gebruiken? Neem contact met me op en we plannen een dagdeel op een idyllische Twentse of Sallandse locatie.