Leuk mens (1-op-1 coaching)

En dan staat ze ineens voor de deur met dit prachtige cadeau. Ze is uit de knoop en heeft geleerd hoe ze zichzelf uit de knoop kan halen. Want laten we eerlijk zijn; er zijn vaak genoeg 'uitdagingen' waar je mee te dealen hebt. Ze kan het vandaag, morgen en overmorgen!Maartje (deelnemer cursus permacultuur)


Soms zijn appjes zo leuk. Zoals deze van Maartje een dag na de laatste cursusochtend:

'Vandaag even de tuin in geweest met mijn potloden. Bloemetjes zijn lastig, maar toch weer zo leuk! Je krijgt zo toch weer een ander beeld van je tuin. Er staat zoveel in waar je eigenlijk geen weet van hebt. Zoveel mooie elfenplekjes en je kunt het nog delen ook. Kortom het was erg leerzaam en gezellig.'Mireille (1-op-1 coaching)

'Strikje erom! Ik had de sessies cadeau gekregen van een vriendin. De naam van je praktijk zegt het helemaal: je komt er fris en fier van terug. Als dank ook voor jou een cadeautje'.Rian (1-op-1 coaching)

Een paar maanden na de begeleiding ben ik benieuwd hoe het met Rian is. Haar antwoord heeft ze zelf vormgegeven. Zie haar stralen, dan!

Annemarie (1-op-1 coaching)

Een actieve vrouw met veel ambitie. Wat FRIS & FIER voor haar heeft betekent omschrijft ze zelf als volgt:

'Elvira heeft mij weer doen beseffen dat ik mag genieten van mijn reis. Met kleine stapjes tegelijk mijn dromen waarmaken.'

Ze stuurde me deze heerlijke buitenfoto, op haar fiets onderweg in winters Salland: dat is haar gewoonte geworden.


Heidi (deelnemer cursus permacultuur)

'Ik ben gemotiveerd en gestimuleerd om ermee bezig te gaan. Ook de tips van films, tuinfluencers, adresjes enzovoorts zijn erg leuk. Het 'huiswerk' was fijn en goed! Ga zo door.'


Lisette (deelnemer cursus permacultuur)